Today.ua

Пишний омлет без борошна в духовці - рецепт ситного сніданку з трьох інгредієнтів

Без борошна омлет не завжди виходить пишним, як того хотілося б. Але досвідчені господині розкрили секрет приготування ідеального та корисного сніданку лише з трьох інгредієнтів. Готувати страву вони пропонують у духовці, щоб сніданок був подвійно пишним та ніжним.

Яйця на сніданок обирає величезна кількість людей не лише в Україні, а й у всьому світі. У США, наприклад, їх подають зі смаженими смужками бекону, а в нашій країні люблять готувати омлет. За традицією, в нього кладуть борошно, але не всі воліють використовувати цей продукт, з різних причин - відмова від глютена або піклування про фігуру. У будь-якому випадку пишний і смачний омлет можна приготувати без борошна.

Омлет без борошна в духовці – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Яйця розбиваємо в мисці, додаємо щіпку солі та молоко, перемішуємо віночком, але не збиваємо.
  2. Форму для випікання змащуємо вершковим маслом. Але враховуйте, що в процесі запікання омлет підніметься, тому заповнювати форму не слід. Якщо бажаєте, щоб страва вийшла вищою, можна взяти форму меншого об'єму, але з високими бортиками.
  3. Відправляємо форму з омлетом у розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
  4. Готовий омлет, що підрум'янився, зверху можна змастити шматочком вершкового масла для смаку.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати млинці на сніданок. Досвідчені кулінари розкрили секретний інгредієнт, який зробить їх ніжними та смачними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ