Приготувати цей салат простіше простого. Дорогих інгредієнтів і складних кулінарних маніпуляцій не буде потрібно. Все максимально просто і швидко. Але! У підсумку ви здивуєте домашніх і гостей одним з найсмачніших і ефектних святкових салатів. До речі, до створення павучка з чорних маслин і павутинки з майонезу можна залучити дітей, вони будуть дуже раді вам допомогти.
Салат «Павук на павутині»
Інгредієнти:
- 1 банка шпротів в олії
- 2 варених курячих яйця
- 2 зварені в «мундирі» картоплі
- 2 мариновані огірки
- Майонез для заправки
- Чорні маслини для прикраси
Приготування: 1. Перший шар салату зроби з натертих на тертці яєчних білків, крій сіточкою з майонезу. Для цього придбай соус в поліетиленовій тубі, зроби маленький отвір, натискай на стінки упаковки, щоб майонез потік тонкою цівкою. 2. Другий шар - дрібно нарізані або розім'яті виделкою шпроти, майонез.
3. Третій шар - нарізаний дрібними кубиками варену картоплю. Посолити і поперчити за смаком, змастити майонезом.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
4. Четвертий шар - натертий на тертці маринований огірок, майонез.
5. Верх і боки салату посипте натертими на дрібній тертці вареними жовтками. Намалюйте павутинку майонезом. З оливки зробіть тільце павучка, а з тонких полуколечек - лапки і вусики. Можна навіть зробити кілька павучків, щоб салатик здавався більш «страхітливим». Саме те для Хеллоуїна.
Страшно смачного!
Дізнайтеся також дві головні помилки початківців кулінарів, якими вони псують смак червоного борщу.