Салат "Царський" з баклажанів господині частіше подають на святковий стіл, тому що для готування потрібно трохи більше часу. Однак результат точно того вартий. Спробуйте зробити закуску із дуже смачною заправкою на вечерю.
Салат "Царський" виходить настільки цікавим за смаком, що сміливо може конкурувати з м'ясними стравами. При цьому для його приготування знадобляться найпростіші та найдоступніші інгредієнти:
- 2 баклажани;
- 3 варені яйця;
- цибулина;
- рослинна олія;
- сіль та перець у смаку;
- кріп;
- майонез.
Цибулю, нарізану півкільцями, потрібно попередньо замаринувати. Візьміть столову ложку цукру, половину чайної ложки солі, 3 столові ложки оцту і 100 мл окропу. Залишіть овоч у маринаді приблизно на півгодини, періодично перемішуючи.
Майонез краще використати домашній. Яйце збийте блендером разом зі склянкою рослинної олії, дрібкою солі, половинкою чайної ложки цукру, чайною ложкою гірчиці та столовою ложкою оцту. Відправте заправку в холодильник.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Яйця потрібно відварити та нарізати дрібним кубиком. Баклажани – нарізати брусочками та обсмажити до золотистої скоринки, посолити та поперчити.
Зелень дрібно порубайте. Інгредієнти потрібно змішати разом із віджатою цибулею. Заправте майонезом.
Оптимально, якщо залишити салат "Царський" на кілька годин, щоб він просочився. Смачного!
Нагадаємо, як приготувати пікантні та гострі баклажани по-корейськи.