Today.ua

Найбільш гулящі чоловіки: астрологи назвали топ-3 зрадників за знаком Зодіаку

Є чоловіки, які регулярно ходять наліво. Астрологи вважають, що представники певних знаків Зодіаку більш схильні до невірності, ніж інші. Виявляється, три представники трьох сузірь – ті ще зрадники. Дружинам таких невірних чоловіків доводиться нелегко.

Близнюки

Ці чоловіки обожнюють увагу, вони мають імпульсивний характер і часто керуються швидкоплинними емоціями. Близнюки із задоволенням спілкуються із привабливими дамами, причому наявність офіційної дружини їх анітрохи не бентежить. Представники зазначеного знаку Зодіаку хочуть купатися у турботі та ласці та часто шукають нових вражень на стороні.

Водолії

Водолії такі ж волелюбні, як і Близнюки. Вони ревно обстоюють свою свободу і не люблять обмежень, пов'язаних із постійними відносинами. Для таких чоловіків сімейне життя – тяжкий тягар, якого вони намагаються уникнути. Представники повітряного знаку Зодіаку часто знайомляться з красунями в соцмережах і не втрачають зв'язків із колишніми пасіями.

Овни

Авантюристи постійно перебувають у пошуках розваг та пригод. Вони постійно шукають пристрасть та нові почуття. Овни схильні до імпульсивних рішень та вчинків. Їм складно підтримувати вогонь в тих самих любовних відносинах. Жага нових вражень призводить їх до періодичних зрад, але докори совісті їм точно незнайомі.

Раніше повідомлялося про три знаки Зодіаку, які постійно брешуть – і це виходить у них краще, ніж у інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ