Today.ua

Найбільш неприємні: астрологи назвали жінок за знаком Зодіаку, з якими неможливо жити разом

Жінки емоційніші в порівнянні з чоловіками. Деякі мають нестерпні характери. Вони дуже нервові та тримають оточуючих у постійній напрузі. Астрологи вважають, що найнеприємніші дами народилися під трьома знаками Зодіаку.

Фахівці з зірок проаналізували гороскопи Стрільців, Риб та Терезів. Вони заявили, що найнестерпніші жінки – представниці саме цих зодіакальних сузір'їв. З ними неможливо жити разом.

Стрільці

Вогняний знак Зодіаку, під яким народжуються лідери. У них палкий темперамент - чоловік як голова сім'ї ними зовсім не розглядається. Партнери цих жінок часто страждають від змін у їхньому настрої. На цьому ґрунті регулярно виникають скандали. Витримати жінок-Стрільців можуть лише розважливі та спокійні супутники, які керуються не почуттями, а розумом.

Терези

Жінки, народжені під знаком Терези від природи скандалістки. Вони ліниві і не люблять працювати. Чоловікам, які мріють про спокій, гармонію та домашній затишок, не варто на них сподіватися. Спільне життя точно не буде раєм.

Риби

Риби звикли ставити себе та свої інтереси на перше місце. З ними складно будувати спільне життя. Ці творчі особи не готові йти на компроміси та враховувати чиюсь думку. Проживання під одним дахом з такими жінками – ще те випробування на міцність.

Раніше астрологи назвали трьох жінок за знаком Зодіаку, які вважаються найгіршими подругами. З ними краще не ділитися секретами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ