Смачний, наваристий і ароматний червоний борщ з квашеною капустою приготувати зовсім не складно, правда, для цього необхідно знати деякі секретики від досвідчених кулінарів.
Червоний борщ з квашеною капустою і квасолею - рецепт приготування
Інгредієнти:
- 0,5 кг яловичини з кісточкою
- 3 середніх картоплини
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1 червоний буряк
- 3 ст. л. томатної пасти
- 1 томат
- 130 г квашеної капусти
- 1 банка консервованої квасолі
- 1 ч. Л. цукру
- 2 зубчики часнику
- Сіль і спеції за смаком
Для початку необхідно зварити бульйон, яловичина з кістками повинна варитися разом з корінням і прянощами близько години-двох. Поки вариться м'ясо, приготуйте піджарку. На суху сковороду покладіть нарізане дрібними кубиками сало, смажте, поки воно не перетвориться в шкварки.
Спассеруйте на виділеному жирі дрібно нарізану цибулю, потім насипте натерту на тертці моркву. Потім всипте натертий буряк, обсмажуйте хвилин 5. У сковороду до овочів додайте квашену капусту разом з соком, приправте цукром і тушкуйте ще 5 хвилин. Тепер можна додати томатну пасту, перемішати і смажити 10 хвилин при постійному помішуванні.
З готового бульйону вийміть м'ясо, рідину процідити і залийте назад в каструлю, всипте нарізану кубиками картоплю. Коли вона звариться до напівготовності, всипте вміст сковороди. Варіть 20-25 хвилин.
Перекладіть до овочів нарізаний кубиками помідор і дрібно порізане остигле м'ясо. Туди ж відправте квасоля. Посоліть-поперчіть за смаком. Через 15 хвилин після закипання смачний борщ з квасолею та квашеною капустою готовий.
Смачного!
Червоний борщ вийде набагато смачнішим, якщо ви не допустите двох головних помилок в процесі приготування страви.