Шарлотка з яблуками – чудовий пиріг нашвидкуруч, який готується із найбюджетніших продуктів. Вам не знадобиться сода або розпушувач – пропонуємо найпростіший і найшвидший рецепт.
Шарлотка з яблуками – чудове частування до кави чи чаю. Вона стане прекрасним десертом і після обіду чи вечері. Випічка ніжна, ароматна та дуже смачна. Величезний плюс – що готуються ласощі за лічені хвилини з доступних інгредієнтів.
Вам знадобляться:
- 250 г борошна;
- 250 г цукру;
- 6-8 яєць;
- пакетик ванільного цукру;
- дрібка солі;
- 1 кг яблук кислих сортів;
Добре промийте яблука та видаліть шкірку. Наріжте їх великим кубиком або тонкі слайси - як більше подобається.
Популярні зараз
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Забудьте про те, що для хорошого бісквіту потрібно окремо збивати жовтки та білки. У рецепті нашвидкуруч таких вимог немає. Яйця з'єднайте з цукром, сіллю і віддправте у чашу блендера збиватися на великій швидкості – це головний нюанс. У вас має вийти світла пишна маса.
Просійте борошно і введіть в яєчну суміш невеликими частинами. Візьміть силіконову форму та вилийте в неї частину тіста. Зверху розкладіть яблука, а потім полийте тістом, що залишилось. Якщо використовуєте звичайну форму, її потрібно застелити пергаментом.
Випікайте шарлотку з яблуками близько 30 хвилин за температури 180 градусів. Пиріг при подачі можна посипати цукровою пудрою або корицею – за смаком.
Нагадаємо, як приготувати смачний тертий пиріг із бюджетних продуктів.