Якщо знати кілька кулінарних секретів, то можна приготувати смачний і ароматний шашлик, не виходячи з дому. Вам не знадобиться мангал і вугілля. Все дуже просто і досить швидко.
Шашлик зі свинини з цибулею
Інгредієнти:
- 1 кг м'яса свинини
- 1 кг сирого лука
- 3 ст. л. оцту
- 3 ст. л. води
- 3 ст. л. рослинної олії
Спосіб приготування: Лук наріжте тонкими кільцями, складіть в простору ємність. Свинину треба вимити, обсушити паперовими рушниками. Нарізати приблизно однаковими шматочками, як на шашлик. Викладіть м'ясо в каструлю до цибулі, перемішайте і поставте в холодне місце на три-чотири години.
Зауважте вільні краєчки мотузочками. Зробіть кілька проколів в рукаві і відправте в духовку на 45 хвилин при 200 градусах запікатися. За десять хвилин до готовності пакет можна розрізати і дати шашлику добре зарум'яниться.
Смачного!
Приготуйте до Хеллоуїну страшно смачний салат «Павук на павутині». Рецепт простий, але страва виходить неймовірно смачним.