Today.ua

Незабаром звільнять: астрологи назвали три знаки Зодіаку, які у вересні можуть втратити роботу

Робота в умовах війни – актуальне питання для українців, яким вдалося її зберегти. Астрологи попередили, що люди, народжені під двома знаками Зодіаку, можуть втратити зарплату. Їм у вересні загрожує звільнення.

Езотерики порадили представниками трьох знаків Зодіаку не сидіти склавши руки. Вони можуть зазнати краху на роботі – і кар'єра піде під укіс.

Раки

Раки в першому місяці осені більше уваги приділятимуть особистому життю, а не роботі. Це може негативно вплинути на справи і проекти опиняться під загрозою зриву. Зрештою можна сильно втратити у доході та навіть залишитися без нього.

Експерти із зірок рекомендують знайти здоровий баланс між трудовою діяльністю та відносинами з протилежною статтю.

Козероги

Ці люди дуже відповідальні, їх часто називають кар'єристами. Але у вересні хватка Козерогів послабшає та активність на роботі максимально знизиться. Керівництво буде незадоволене результатами їхньої діяльності – і їх можуть викликати на серйозну розмову.

Прислухайтеся до начальства та погодьтеся виправити ситуацію. Тоді, можливо, просто втратите премію. Якщо проігноруєте зауваження – ризикуєте поповнити армію безробітних.

Овни

Недоброзичливці вставлятимуть Овнам палиці у колеса. Не виключено, що колеги можуть вас підставити.

Овнам будет складно виправдатися в очах топ-менеджменту, але є сенс проговорити назрілі проблеми. Пам'ятайте про те, що ваші успіхи викликають у оточуючих роздратування та заздрість.

Раніше астрологи назвали щасливчиків, яким у вересні навпаки пощастить у роботі. Представники двох знаків Зодіаку розбагатіють і буквально купатимуться у грошах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ