Вершковий суп із фрикадельками та сиром – відмінна альтернатива звичному борщу та іншим першим стравам. Він ситний, з тонким ароматом та дивовижним смаком. Порадуйте сім'ю стравою, що готується досить просто.
Вершковий суп із фрикадельками та сиром готується із наступних інгредієнтів:
- 300 г м'яса;
- 1 яйце;
- 4 картоплини;
- велика цибулина;
- морквина;
- 3 літри води;
- болгарський перець;
- 1 плавлений сир;
- рослинна олія;
- 50 г вершкового масла;
- сіль та перець за смаком;
- лавровий лист;
- дрібка коріандру;
- зелень.
Насамперед потрібно приготувати фрикадельки. Використовувати можна як свинину, і курятину. М'ясо потрібно добре промити, подрібнити в м'ясорубці разом із половинкою цибулини, додати сіль, спеції та яйце. Замісіть фарш до однорідного стану. Намочіть руки та сформуйте з нього фрикадельки, викладіть їх на тарілку.
Картоплю потрібно промити, почистити та нарізати середнім кубиком. Відправте її у воду і дочекайтеся, щоб вона закипіла. Тепер потрібно додати туди фрикадельки та варити близько 20 хвилин на середньому вогні.
Другу половинку цибулі слід нарізати кубиком, а моркву натерти на великій тертці. Болгарський перець наріжте соломкою. Обсмажте овочі на олії з додаванням вершкового масла.
Через кілька хвилин вимикайте вогонь і дайте настоятися страві близько 15 хвилин. Вершковий суп із фрикадельками буде дуже смачним із грінками. Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати вишуканий суп із куркою по-французьки.