Today.ua

Вершковий суп із фрикадельками та сиром: рецепт запашної страви на обід для всієї родини

Вершковий суп із фрикадельками та сиром – відмінна альтернатива звичному борщу та іншим першим стравам. Він ситний, з тонким ароматом та дивовижним смаком. Порадуйте сім'ю стравою, що готується досить просто.

Вершковий суп із фрикадельками та сиром готується із наступних інгредієнтів:

Насамперед потрібно приготувати фрикадельки. Використовувати можна як свинину, і курятину. М'ясо потрібно добре промити, подрібнити в м'ясорубці разом із половинкою цибулини, додати сіль, спеції та яйце. Замісіть фарш до однорідного стану. Намочіть руки та сформуйте з нього фрикадельки, викладіть їх на тарілку.

Картоплю потрібно промити, почистити та нарізати середнім кубиком. Відправте її у воду і дочекайтеся, щоб вона закипіла. Тепер потрібно додати туди фрикадельки та варити близько 20 хвилин на середньому вогні.

Другу половинку цибулі слід нарізати кубиком, а моркву натерти на великій тертці. Болгарський перець наріжте соломкою. Обсмажте овочі на олії з додаванням вершкового масла.

Коли всі інгредієнти будуть готові, додайте до супу тертий плавлений сир. Тепер потрібно вийняти фрикадельки та блендером подрібнити складові супу. Після цього додайте засмажку, фрикадельки та подрібнену зелень.

Через кілька хвилин вимикайте вогонь і дайте настоятися страві близько 15 хвилин. Вершковий суп із фрикадельками буде дуже смачним із грінками. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати вишуканий суп із куркою по-французьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ