Today.ua

Соковиті пивні котлети: простий рецепт страви, яка точно сподобається чоловікам

Котлети кожна господиня готує по своєму рецепту, але деякі інгредієнти здатні повністю змінити звичне звучання страви. Спробуйте урізноманітнити меню оригінальною стравою.

Соковиті пивні котлети готуються швидко та виходять дуже цікавими на смак – їх точно оцінять чоловіки. Щоб приготувати пивні котлети, знадобляться такі інгредієнти:

Намагайтеся купувати куряче м'ясо, а не готовий фарш - так ви точно будете впевнені в його якості. Якщо хочете більш ситну страву - вибирайте не філе, а стегно - вона ніжніша і соковитіша. Пиво краще взяти темне.

Пропустіть м'ясо на м'ясорубці та натріть цибулю на тертці. Зелень (кріп та петрушку) потрібно дрібно порубати ножем. Змішайте фарш із тертою цибулею, посоліть, поперчіть, додайте спеції для курки та зелень.

Підливайте пиво невеликими порціями та змішуйте інгредієнти до однорідності. Поступово додайте борошно, що просіює, продовжуючи вимішувати фарш. Орієнтуйтеся на те, що його може знадобитися трохи більше чи менше. Головне – щоб маса не була надто рідкою, але й не надто щільною.

Розігрійте олію на сковороді з антипригарним покриттям. Намочіть руки та сформуйте невеликі кульки. Обсмажуйте пивні котлети на середньому вогні – по 3 хвилини з кожного боку. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати котлети по-єврейськи, без використання м'ясорубки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ