Today.ua

Стрижка “Метелик“: наймодніша омолоджуюча зачіска осені 2022

Стрижка "Метелик" – модний тренд осені 2022 року. Вона має омолоджуючий ефект і підійде жінкам, які давно хотіли коротко підстригтися, але не наважувалися відрізати локони. Зачіска в стилі 90-х років візуально додасть своїй володарці легкості та чарівності.

Стильна стрижка "Метелик" заснована на зачісці Рейчел із серіалу "Друзі", та не втрачає актуальності. Укладання героїні, яку зіграла неповторна Дженніфер Еністон, знову на піку популярності. Багатошарові пасма з об'ємом на маківці нагадують крила метелика – звідси й назва.

Локони не обов'язково мають бути довгими – підійде як середня довжина, і коротке волосся. Бьюті-експерти радять не плутати стрижку з драбинкою чи каскадом. Вона виходить набагато легшою та витонченішою. Хитрість – в ефектному гламурному пір'ї, яке додає особі свіжості та чарівності.

Стрижка "Метелик" підійде дівчатам із різним волоссям - прямим, кучерявим і хвилястим. Головна перевага полягає в тому, що вона може оновити образ без радикальної зміни іміджу. А це саме те, що багато жінок чекають від походу в салон краси.

Майстер укорочує волосся на маківці, а на потилиці пасма зістригаються шарами. Фішка - в правильному укладанні. В ідеальному варіанті локони можна "роздмухати", а можна загорнути пасма всередину - вони прикрасять обличчя.

Останній важливий штрих – лак для волосся, яким треба зафіксувати результат.

Якщо проігнорувати фен і засоби для укладки, можна просто вимити голову і йти у справах. Зачіска буде виглядати бунтарською і дуже стильною.

Нагадаємо про іншу трендову стрижку цього сезону – французький боб. Її перевага в тому, що її можна не укладати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ