Today.ua

Ситний іспанський омлет із молодою картоплею - ідеальний сніданок для продуктивного дня

Багато людей їдять молоду картоплю тільки відвареною з вершковим маслом та кропом. Але вони багато втрачають, не додаючи овоч до інших страв. Наприклад, омлет. Пропонуємо вам приготувати улюблену страву на сніданок по-іспанськи з інгредієнтом, який зробить її ситнішою.

Омлет по-іспанськи з молодою картоплею – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Молоду картоплю добре промиваємо, можна потерти щіткою, щоб видалити бруд та шкірку.
  2. Нарізаємо довільно і обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією протягом 10-12 хвилин.
  3. Цибулю нарізаємо на невеликі шматочки, але не надто дрібно інакше вона стане надто сухою або згорить. Трохи обсмажуємо на іншій сковороді.
  4. М'яку картоплю та цибулю перекладаємо в тарілку, щоб вони остигли.
  5. У цей час розбиваємо в мисці яйця і збиваємо із сіллю, перцем та улюбленими приправами.
  6. Знову розігріваємо сковороду, висипаємо туди картоплю з цибулею та заливаємо яйцями. Обсмажуємо омлет до золотистої скоринки і перевертаємо, щоб підрум'янити з іншого боку.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також скуштувати томатний омлет по-марокканськи – рецепт цікавого сніданку із простих продуктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ