Багато людей їдять молоду картоплю тільки відвареною з вершковим маслом та кропом. Але вони багато втрачають, не додаючи овоч до інших страв. Наприклад, омлет. Пропонуємо вам приготувати улюблену страву на сніданок по-іспанськи з інгредієнтом, який зробить її ситнішою.
Омлет по-іспанськи з молодою картоплею – рецепт
Складові:
- 3-4 молоді картоплини
- 1 цибуля
- 5 яєць
- Рослинна олія
- Сіль
- Перець
- Приправи до смаку
Спосіб приготування:
- Молоду картоплю добре промиваємо, можна потерти щіткою, щоб видалити бруд та шкірку.
- Нарізаємо довільно і обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією протягом 10-12 хвилин.
- Цибулю нарізаємо на невеликі шматочки, але не надто дрібно інакше вона стане надто сухою або згорить. Трохи обсмажуємо на іншій сковороді.
- М'яку картоплю та цибулю перекладаємо в тарілку, щоб вони остигли.
- У цей час розбиваємо в мисці яйця і збиваємо із сіллю, перцем та улюбленими приправами.
- Знову розігріваємо сковороду, висипаємо туди картоплю з цибулею та заливаємо яйцями. Обсмажуємо омлет до золотистої скоринки і перевертаємо, щоб підрум'янити з іншого боку.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також скуштувати томатний омлет по-марокканськи – рецепт цікавого сніданку із простих продуктів.