Today.ua

Торт “Снікерс“ без випічки на Новий рік: простий рецепт неймовірно смачного десерту

Обов'язково приготуйте до новорічного столу дуже смачний торт «Снікерс» з горіхами, шоколадом і згущеним молоком. Рецепт торта на Новий рік дуже простий, оскільки не вимагає замішування тіста і випічки коржів.

Торт на Новий рік без випічки

Інгредієнти:

Шоколадна глазур:

Спосіб приготування:

Печиво подрібніть за допомогою блендера в дрібну крихту. Збийте в пишну піну розм'якшене вершкове масло і згущене молоко, всипте крихту печива і ретельно перемішайте до однорідності. З отриманої маси сформуйте торт на великому блюді. Зручніше за все використовувати для цієї мети рознімне кулінарне кільце.

Очищені і обсмажені горіхи розподіліть поверх шару з печива. Залийте глазур'ю з какао, сметани і цукру, проварені на невеликому вогні 4 хвилини і перемішані з вершковим маслом.

Зверху прикрасьте торт горіхами, шматочками мармеладу, тертим білим шоколадом, кокосовою стружкою або залиште, як є. Поставте в холодильник на кілька годин.

Смачного!

Приготуйте також до новорічного столу салат «Бичок», який порадує не тільки дивно гармонійним смаком, простотою в приготуванні, але і ефектним оформленням у вигляді символу 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ