Today.ua

Тренд осені 2022 – зачіска Бріжіт Бардо: як зробити культове укладання кінозірки

Стиль ретро особливо актуальний восени. У тренді – зачіска Бріжіт Бардо, яка була на піку популярності у 60-х роках. Мода циклічна, і наприкінці 2022 року красуні знову згадали про легендарну бабету, яка прославила кінозірку. Таке укладання вимагає навичок, але результат того вартий.

Легендарна зачіска Бріжіт Бардо з'явилася завдяки старанням знаменитого французького стиліста Жака Десанжа. Він вигадав її для знаменитої актриси, пясля чого її роками копіювали дівчата в усьому світі. Укладання виглядало легшим та недбалішим в порівнянні з гладкими, які були популярні раніше.

Зачіска стала головною фішкою образу неповторної француженки: вона хизувалась з нею на прем'єрах і світських раутах. Бабетта доповнювалася Бардо хустками, обідками та стрічками, надаючи ще цікавішого вигляду. Багато жінок на той час не могли купити лак для волосся і користувалися меблевим, розведеним з одеколоном.

Щоб зробити бабету, вимийте та висушіть волосся із засобом для укладання – пінкою або спреєм. Для тонкого та позбавленого об'єму волосся можна використовувати в прикореневій зоні плойку-гофре.

Насамперед потрібно зробити начіс на маківці і згладити верхній шар локонів лаком. Зберіть начесане волосся у легкий хвіст, щоб об'єм у зоні "корони" зберігся.

Пасма у скронь і з боків потрібно збризкати лаком, прочесати і прикріпити ззаду так, щоб приховати її. Випустіть кілька локонів у скронь і ззаду, а потім зафіксуйте лаком. Готово!

Нагадаємо про іншу, модну і омолоджувальну зачіску осені. Укладання "метелик" обожнює кінозірка Дженніфер Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ