Сирна запіканка у мультиварці: як приготувати ідеальний сніданок вихідного дня

Автор: Леся Ловіцька

Сирна запіканка у мультиварці виходить пишною та ніжною. Ви зможете приготувати смачний сніданок вихідного дня швидко і без зайвого клопоту.

Сирна запіканка у мультиварці: як приготувати ідеальний сніданок вихідного дня  - today.ua

Сирна запіканка – дивовижний десерт, який добре знайомий нам із дитячого садка. Соковита, повітряна – така страва здатна зрозуміти настрій та зарядити енергією на весь день. Мультиварка покликана спростити нам побут і позбавити від зайвого клопоту. Завдяки чаші зі спеціальним антипригарним покриттям та заздалегідь виставленому режиму приготування у запіканки мало шансів пригоріти.

Інгредієнти:

  • 400 г сиру;
  • 2 яйця;
  • 50 г борошна;
  • 25 г цукру;
  • дрібка солі;
  • пакетик ванільного цукру;
  • 50 г родзинок;
  • 10 г вершкового масла.

Візьміть глибоку миску і розітріть сир разом з яйцями, сіллю, цукром та борошном. Ошпарьте окропом родзинки, обсушіть паперовим рушником і введіть у тісто. Чашу мультиварки потрібно змастити вершковим маслом і викласти масу.

Популярні зараз

Латвія передасть ЗСУ новітні зенітні комплекси MANTIS

Війна в Україні: у відомстві Буданова визнали, що Україна не зможе виграти у РФ на полі бою

Україна не буде використовувати F-16 одразу після їх прибуття, - спікер ПС

Військовий розповів про зміну ставлення українців до людей у формі

Натисніть кнопку "Меню" та виберіть "Пекти". Сирна запіканка в мультиварці буде готова за 30 хвилин. Вона випікається при температурі 140 градусів.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Сирна запіканка у мультиварці: як приготувати ідеальний сніданок вихідного дня Примітно, що борошно можна замінити манкою, а родзинки – іншими сухофруктами, мармеладом чи шматочками шоколаду. Перед подачею прикрасьте запіканку цукровою пудрою, листочками м'яти, фруктами чи ягодами. Смачного!

З сиру можна приготувати багато страв. Одним із найулюбленіших стали сирники. Нагадаємо, які два інгредієнти внесуть пікантні нотки у звичний смак.