Ледачі сирники у вигляді млинця або омлету сподобаються не тільки дітям, а й мамам, яким не доведеться стояти довго біля плити вранці. На приготування сирно-яєчних млинців піде лише 10 хвилин, а результат приємно здивує своїм смаком.
Сирно-яєчні млинці – рецепт
Складові:
- 100 г сиру
- 2 яйця
- 3 ст. л. молока
- 40 г ізюму (замість цукру) або цукор до свого смаку
- 3 ст. л. молока
- Ванілін або кориця
Спосіб приготування:
- Сир розминаємо вилкою.
- Родзинки запарити окропом.
- В окремій мисці розбиваємо яйця, додаємо молоко і трохи збиваємо вилкою - зовсім трохи.
- Яєчно-молочну суміш змішуємо з сиром, додаємо пакетик ваніліну або трохи кориці.
- Родзинки промиваємо і додаємо до сирно-яєчної маси. Родзинки йдуть замість цукру. Додати можна будь-які інші сухофрукти або цукати, або підсолоджувачі.
- На розігріту сковороду з олією виливаємо тісто, рівномірно розподіляємо лопаткою - готуємо 2 хвилини на середньому вогні без кришки.
- Через дві хвилини накриваємо сковорідку кришкою та готуємо на маленькому вогні ще 5 хвилин.
- Перевертаємо млинець і готуємо ще кілька хвилин.
- Подати можна присипавши кокосовою стружкою та прикрасити свіжими ягодами. Або розрізати на 4 частини та подати у вигляді листкового тортика.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати п'ять напоїв з несподіваних продуктів з підбадьорливим ефектом які можуть замінити ранкову каву.