Today.ua

Сирно-яєчні млинці - рецепт сніданку за 10 хвилин із простих продуктів

Ледачі сирники у вигляді млинця або омлету сподобаються не тільки дітям, а й мамам, яким не доведеться стояти довго біля плити вранці. На приготування сирно-яєчних млинців піде лише 10 хвилин, а результат приємно здивує своїм смаком.

Сирно-яєчні млинці – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Сир розминаємо вилкою.
  2. Родзинки запарити окропом.
  3. В окремій мисці розбиваємо яйця, додаємо молоко і трохи збиваємо вилкою - зовсім трохи.
  4. Яєчно-молочну суміш змішуємо з сиром, додаємо пакетик ваніліну або трохи кориці.
  5. Родзинки промиваємо і додаємо до сирно-яєчної маси. Родзинки йдуть замість цукру. Додати можна будь-які інші сухофрукти або цукати, або підсолоджувачі.
  6. На розігріту сковороду з олією виливаємо тісто, рівномірно розподіляємо лопаткою - готуємо 2 хвилини на середньому вогні без кришки.
  7. Через дві хвилини накриваємо сковорідку кришкою та готуємо на маленькому вогні ще 5 хвилин.
  8. Перевертаємо млинець і готуємо ще кілька хвилин.
  9. Подати можна присипавши кокосовою стружкою та прикрасити свіжими ягодами. Або розрізати на 4 частини та подати у вигляді листкового тортика.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати п'ять напоїв з несподіваних продуктів з підбадьорливим ефектом які можуть замінити ранкову каву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ