Today.ua

У костюмі наймоднішого кольору 2024 року: Олена Зеленська зустрілася з мером Парижа

Олена Зеленська здійснила новий вихід у світ. Перша леді України з'явилася у костюмі наймоднішого кольору 2024 року. Вона зустрілася з мером Парижа Анн Ідальго.

Це вже четвертий візит глави столиці Франції до України після початку повномасштабної війни.

Олена Зеленська вибрала стильний діловий образ. Вона віддала перевагу костюму м'ятного кольору – це справжній тренд не лише весни, а й усього 2024 року. Такий відтінок – пастельний, приглушений зелений, вигідно відтіняє шкіру, омолоджує та освіжає жінку.

Дружина президента України поєднувала жакет з оригінальним вирізом та запахом та вільні штани. Її талію підкреслив тонкий пояс. 

Зеленська прикрасила вуха сережками з білого золота. Візажист зробив їй макіяж з акцентом на очі та виділив губи персиковою помадою.

Обраниця глави держави не стала робити складних зачісок і залишила пряме волосся розпущеним.

"Попереду нова співпраця, адже цього року Париж приймає Олімпійські ігри – 2024. Цінуємо принципову позицію Ідальго: жодних російських та білоруських спортсменів на іграх навіть під нейтральними прапорами", - зазначила дружина Володимира Зеленського.

Олена подякувала Анн Ідальго за соціальну та гуманітарну допомогу українському народу. У 2023 році за це навіть отримав відмінність від президента як "Місто-рятівник".

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Зеленська наголосила, що Україні важливо запозичити досвід французьких колег у безбар'єрності. Громадяни з інвалідністю повинні мати можливість повноцінного життя – тоді таким буде і суспільство.

Раніше Олена Зеленська з'явилася у різнокольорових шкарпетках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ