Today.ua

Смачна новорічна страва зі свинини - буженина по-угорськи

Буженина ніколи не буде зайвою ні на яке свято, будь то день народження, річниця весілля або Новий рік. Краще приготувати цю страву самостійно, щоб порадувати гостей прямо з печі.

Пропонуємо вам приготувати смачне новорічне блюдо, яке стане приємним доповненням до святкового застілля. Від буженини по-угорськи точно ніхто не відмовиться.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Натираємо оцтом свинину, для того, щоб вона згодом придбала рожевий відтінок, кладемо в ємність і солимо. Даємо трохи постояти, просочитися.
  2. Розігріваємо на сковороді смалець і заливаємо топленим жиром м'ясо.
  3. Обсмажуємо свинину з усіх боків на сковороді на сильному вогні та ставимо в розігріту духовку.
  4. Кожні 10 хвилин потрібно поливати м'ясо смальцем і підливати по 50 грамів води.
  5. Запікаємо до готовності, постійно перевертаючи, щоб м'ясо обсмажилося з усіх боків рівномірно.
  6. Виймаємо з духовки й нарізаємо на тонкі скибочки. Залишаємо доходити в теплі.
  7. В свинячому жирі тушкуємо дрібно нарізану цибулю, пропущений через давилку часник, кмин і перець.
  8. Соусом заливаємо нарізану буженину.

Буженина по-угорськи готова! Смачного.

Пропонуємо вам також приготувати новорічний салат "Гніздо глухаря" - смачну закуску для святкового столу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ