Today.ua

Війна може тривати 4 роки: карпатська мольфарка зробила невтішне передбачення

Понад чотири місяці триває російське вторгнення на територію України. Українські воїни дають гідну відсіч і довели усьому світу, що українці найсильніша нація, і ніхто просто так не може прийти та забрати нашу свободу та незалежність. Однак, за словами карпатської мольфарки, ця боротьба може тривати аж чотири роки.

Магдалена Мочіовскі, учасниця секретного «батальйону 14», зазначила, що війна в Україні може тривати 4 роки, 4 місяці та 4 дні.

"З першого дня мені йшло чотири рядки: чотири тижні, чотири місяці, і в жодному разі я не хочу, щоб ця війна затягнулася на 4 роки. Тому в міру своїх можливостей робитимемо все для того, щоб цього не сталося", - заявляє мольфарка.

За словами Магдалени Мочіовські, активна фаза війни завершиться ближче до осені, і вона впевнена, що українцям вдасться повернути всі окуповані території, включаючи Донбас і Кримський півострів.

"Щодо того, наскільки війна може затягнутися, що нас чекає, який хід війни ми передбачимо, тут я говоритиму суто за себе. Ми не можемо програти в цій війні. У цій війні за нами перемога, бо українська нація дуже сильна духом. Ми дуже сильний народ. І ми душу і тіло покладемо для того, щоб здобути перемогу. Я всіх можу переконати, що перемога буде за нами", - каже карпатська мольфарка.

Магдалена Мочіовскі впевнена, що зрештою Путін сяде за стіл переговорів і йому доведеться погодитись на наші умови. І цього проситиме вже не весь світ, а сам російський диктатор.

Нагадаємо, екстрасенс розповів, як відповідати росіянам, які радіють загибелі українців: не проклинайте Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ