Дуже часто ми відмовляємося від складних рецептів з кількома етапами приготування – нарізкою, обсмажуванням, варінням тощо. А тому іноді так хочеться просто змішати всі інгредієнти відправити в духовку та займатися своїми справами, доки не приготується страва – і такий є.
Омлет по-італійськи або фритата не тільки смачна, а й корисна страва на сніданок для всієї родини. Це рецепт без будь-яких складнощів - просто потрібно нарізати всі інгредієнти, змішати і відправити в духовку, а згодом насолоджуватися чудовою стравою.
Омлет із кабачками та сиром у духовці – рецепт
Складові:
- 5 яєць
- 3 кабачки
- 150 г сиру
- 5 ст. л. сметани
- Рослинна олія
- Сіль
- Чорний мелений перець
- Сушений часник чи будь-яка інша улюблена приправа
Спосіб приготування:
- Дуже тонкими пластинками нарізаємо кабачки - можна за допомогою ножа або спеціальної овочерізки, або тонкими кружальцями.
- Яйця змішуємо зі сметаною, сіллю, перцем та часником – добре перебиваємо.
- Форму для запікання змащуємо олією. На дно викладаємо кабачки, змащуємо яйцями і присипаємо сиром, потім знову шар кабачків, яєць та сиру – і так, доки не закінчаться інгредієнти – останній шар має бути із сиром.
- Форму відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Готово! Смачного!
Популярні зараз
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Пропонуємо вам також спробувати приготувати соковиті домашні чебуреки з бездріжджового тіста. Як посмажити без зайвої олії?