Забудете про засмічення: рецепт засобу з трьох простих інгредієнтів для прочищення труб

Автор: Анастасия Березовская

Залишки їжі, волосся та жир – головна причина засмічення у трубах. Дуже часто ця проблема виникає в невідповідний момент, а іноді все доходить до того, що із засміченням не справляються навіть найсильніші професійні засоби. І як результат - виклик майстра та розбір труби чи обурені вигуки чоловіка: "Що знову?!". Але цього можна уникнути завдяки одному дуже дієвому засобу, який має майже кожна господиня.

Забудете про засмічення: рецепт засобу з трьох простих інгредієнтів для прочищення труб - today.ua

Як потрібно вживати овочі, щоб запобігти розвитку хвороб, як потрібно наносити крем від засмаги, щоб не заробити опік, так потрібно і періодично проводити профілактику труб, щоб не дотягнути до серйозного засмічення. Для цього знадобиться один простий засіб – його можна зробити вдома із продуктів, які є практично на кожній кухні.

Йдеться про такі копійчані засоби як лимонна кислота, сіль і харчова сода.

Забудете про засмічення: рецепт засобу з трьох простих інгредієнтів для прочищення труб Для приготування засобу від засмічення труби потрібно з'єднати інгредієнти в однаковій кількості по одній столовій ложці кожного. Засипаємо суміш у злив, заливаємо 500 мл окропу і закриваємо отвір у раковині, щоб вуглекислий газ не піднімався, а йшов униз, проштовхуючи вміст у трубі. Залишаємо засіб на півгодини, знімаємо пробку і відкриваємо кран, щоб остаточно промити труби від забруднень.

Популярні зараз

В Україні запровадять новий документ для військовозобов'язаних, - Генштаб ЗСУ

В Україні різко подорожчали земельні ділянки: названо нову ціну за гектар

ПриватБанк назвав причину затримки виплати пенсій українців: як отримати гроші

Українські біженці у Німеччині відмовляються від роботи, - Bild

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Забудете про засмічення: рецепт засобу з трьох простих інгредієнтів для прочищення труб Проводити таку превентивну "операцію" слід раз на місяць - і ви назавжди забудете про засмічення.

Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, навіщо потрібно залишати "ніжки" від зелені – 5 оригінальних способів використовувати стебла у кулінарії.