Today.ua

Заправка не потрібна: дуже смачний салат із баклажанів та бринзи

Смачно, ситно, а головне недорого – ідеальний літній салат на обід чи вечерю із сезонних продуктів. Він прекрасний сам собою завдяки спеціальному способу приготування баклажанів, а тому ніяка заправка не знадобиться.

Салат з баклажанів та бринзи без заправки – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Добре вимиті баклажани нарізаємо невеликими шматочками.
  2. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо баклажани. Після приготування забираємо їх зі сковороди.
  3. У ту ж олію, де смажилися баклажани, насипаємо трохи кунжуту і готуємо на маленькому вогні, щоб олія просочилася насінням.
  4. Забираємо кунжут зі сковороди і повертаємо туди баклажани. Ставимо на маленький вогонь і готуємо пару хвилин.
  5. Помідори нарізаємо великими шматочками, перець півкільцями, а бринзу - невеликими кубиками.
  6. Часник видавлюємо через прес.
  7. Баклажани перекладаємо в миску для салату, додаємо туди інші овочі та часник. Солимо, перчимо і перемішуємо.
  8. Зверху можна прикрасити кунжутом.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також скуштувати кабачки по-сербськи. Досвідчені кулінари розповіли, як приготувати ситну страву на обід із доступних інгредієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ