Кабачково-яєчний рулет – справжня насолода. Він легкий у приготуванні - всього й потрібно всі інгредієнти натерти на тертці, а також ніжний і дієтичний. А найголовніше, для його приготування не використовується борошно, а значить, фігура у безпеці.
Яєчний рулет з кабачками - рецепт
За рецептом вийде два товсті рулетики.
Ковбасу можна замінити на будь-який продукт, що є у холодильнику – сосиски, сардельки або відварене м'ясо. Також цей інгредієнт можна зовсім прибрати з рецепту.
Складові:
- 7 яєць
- 1 середній кабачок
- 100 г сиру
- 100 г ковбаси чи м'яса
- Улюблена зелень
- Сіль
- Рослинна олія
Спосіб приготування:
- Кабачок натираємо на тертці та прибираємо убік.
- Окремо натираємо ковбасу та сир.
- Дрібно нарізаємо улюблену зелень, наприклад, зелений лук та кріп.
- Яйця перемішуємо із сіллю.
- За цей час кабачки мають пустити сік. Руками добре віджимаємо натертий овоч і відправляємо до яєць. Туди ж додаємо ковбасу, сир та зелень – добре перемішуємо.
- На сковороді розігріваємо олію, додаємо ложку яєчно-кабачкової суміші, розподіляємо по всій поверхні у вигляді млинця. Коли низ схопиться, згортаємо млинець у рулетик.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати шоколадну запіканку без борошна та манки – ніжний сніданок із сиру та какао.