Вівсянка і яєчня на сніданок вже встигли добряче всім набриднути. Якщо у вас в холодильнику є тонкий вірменський лаваш, то ви можете приготувати відмінне блюдо для ранкової трапези швидко і просто.
Сніданок з вірменського лаваша
Інгредієнти:
- 1 тонкий лаваш
- 3 яйця
- 120 г сиру
- 8 скибочок будь-якої ковбаси або м'яса
- 1 помідор
Спосіб приготування:
Яйця вбийте в миску, додайте дрібку солі і злегка збийте до однорідності. Сковороду змажте рослинною олією, застеліть дно листом лаваша, щоб вільний край звисав з одного боку. Вилийте на лаваш збиті яйця, зверху рівномірно посипте натертим на дрібній тертці твердим сиром. Тепер розподіліть нарізану кружечками ковбасу, проміжки заповніть скибочками томата. Вільним краєм вірменського лаваша накрийте пиріг, складіть конвертиком і зафіксуйте, щоб лаваш не піднімався. Накрийте сковороду з смачним сніданком з лаваша кришкою і поставте на самий повільний вогонь.
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Через хвилин 5-6, за допомогою тарілки переверніть акуратно пиріг і готуйте під кришкою ще стільки ж часу. Перекладіть готовий сніданок з лаваша на тарілку, розрізати на порційні шматочки і відразу подавайте до столу.
Смачного!
Приготуйте також смачну і хрустку квашену капусту по найпростішому і перевіреному рецепту. Така капуста ніколи не темніє і зберігає свої корисні властивості.