Вівсянка і яєчня на сніданок вже встигли добряче всім набриднути. Якщо у вас в холодильнику є тонкий вірменський лаваш, то ви можете приготувати відмінне блюдо для ранкової трапези швидко і просто.
Сніданок з вірменського лаваша
Інгредієнти:
- 1 тонкий лаваш
- 3 яйця
- 120 г сиру
- 8 скибочок будь-якої ковбаси або м'яса
- 1 помідор
Спосіб приготування:
Яйця вбийте в миску, додайте дрібку солі і злегка збийте до однорідності. Сковороду змажте рослинною олією, застеліть дно листом лаваша, щоб вільний край звисав з одного боку.
Через хвилин 5-6, за допомогою тарілки переверніть акуратно пиріг і готуйте під кришкою ще стільки ж часу. Перекладіть готовий сніданок з лаваша на тарілку, розрізати на порційні шматочки і відразу подавайте до столу.
Смачного!
Приготуйте також смачну і хрустку квашену капусту по найпростішому і перевіреному рецепту. Така капуста ніколи не темніє і зберігає свої корисні властивості.