Today.ua

Рисово-сирна запіканка з яблуками: як приготувати корисний сніданок для всієї родини за 30 хвилин

Сирна запіканка – корисний варіант сніданку. Страву можна готувати як у духовці, так і в мультиварці або мікрохвильовій печі, додаючи різні інгредієнти за смаком. Спробуйте змішати сир з рисом, тоді запіканка вийде ситнішою. А свіжий смак та легку кислинку страві додасть яблуко.

Рисово-сирна запіканка з яблуками

Інгредієнти:

Рис відваріть до готовності у підсоленій воді. У глибокий посуд викладіть сир, вбийте 1 яйце.

Додайте до сиру цукор, сіль, сметану та ванільний цукор. Збийте усі інгредієнти блендером до однорідності та кремової консистенції.

Сирну масу змішайте з відвареним рисом.

Яблука помийте, почистіть, наріжте дрібно і викладіть у рисово-сирну масу.

Перемішайте добре масу для запіканки та викладіть її у форму для запікання.

Випікайте запіканку в духовці, розігрітій до 175-180 ° C, протягом 20-25 хвилин до золотистої скоринки.

Подавати сирно-рисову запіканку можна зі сметаною, варенням чи медом. Страва стане не лише чудовим сніданком, але її також можна подавати і на десерт.

Раніше повідомлялося, як приготувати ідеальну сирну запіканку в мультиварці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ