Секрети приготування соковитого фаршу для котлет: про це знали тільки наші бабусі

Котлети можна готувати з різного м'яса і у кожної господині є свій рецепт приготування котлет для своєї родини. Не завжди котлети у сучасних господинь виходять такими ж смачними, якими вони були у наших бабусь. Розповімо вам про деякі хитрощі приготування котлет, про які ви, можливо, самі знаєте, а якщо ні, тоді деякі нюанси буде дізнатися корисно.

Секрети приготування соковитого фаршу для котлет: про це знали тільки наші бабусі - today.ua

Фарш для котлет краще готувати самим, зі свіжого охолодженого м'яса. Найкращі кухарі світу вважають, що найсмачніші котлети виходять з фаршу трьох видів м'яса. Можете взяти в рівних пропорціях свинину, яловичину і курку, і ваші котлети вийдуть дуже смачними.

Для соковитості котлет в фарш додається розмочений у воді або в молоці і злегка віджатий білий хліб. На 500 грам фаршу досить взяти 3-4 скибочки батона.

Цибулю для котлет можна перекручувати разом з м'ясом на м'ясорубці, а можна дрібно нарізати.

Для гарної консистенції фарш для котлет потрібно "відбивати" як тісто в ємності з високими стінками. Це дуже важливий нюанс, який допоможе зберегти форму котлет при смаженні. Секрети приготування соковитого фаршу для котлет: про це знали тільки наші бабусі Щоб котлети вийшли смачнішими і ароматнішими, готовий фарш ставиться на один або дві години у холодильник. Коли будете ліпити ваші котлетки, при бажанні в серединку кожної м'ясної кульки кладіть шматочок льоду. Тоді котлети вийдуть пишними і м'якими. Панірувати котлетки можете як в борошні, так і в сухарях.

Наші бабусі смажили котлети на чавунній сковороді, тому вони і виходили такими смачними. Це ідеальний посуд для приготування котлет. Котлети традиційно обсмажуються на сильному вогні до утворення скоринки. Їх важливо часто перевертати, а готові котлети при натисканні повинні трохи сочитися.

Ось і всі нюанси, які потрібно знати для приготування смачних і соковитих котлет. Готуйте з задоволенням! Смачного!

Раніше повідомлялося, чому досвідчені кулінари не радять додавати в котлетний фарш яйце.

ДЖЕРЕЛОtut-news.ru
Гороскоп на 10 травня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Водоліям позбутися непотрібних контактів, а Овнам - провести цей день із рідними
Гороскоп на понеділок, 10 травня 2021 року, обіцяє вдалий день для початку нових справ і повного перезавантаження свідомості. Зірки будуть на боці тих...
У НБУ розповіли, коли і кому можуть продати ПриватБанк
ПриватБанк планують вже незабаром виставити на продаж. Найбільший український банк не продаватимуть до закінчення економічної кризи, викликаного панде...
Ілон Маск розповів, чим небезпечний біткоїн: мільярдер не радить зберігати заощадження в криптовалюті
Американський учений, мільярдер і великий шанувальник цифрових грошей Ілон Маск не радить простим громадянам зберігати свої накопичення в криптовалюті...
Viber назвав три способи відправки повідомлень через месенджер
Viber пропонує своїм абонентам три типи розсилок, які вони можуть використовувати під час листування з родичами, друзями і колегами. Окремо для бізнес...
“Холостяк“ Михайло Заливако зізнався, хто на проекті цілувався краще за всіх
“Холостяк“ Михайло Заливако відповів на запитання підписників, які вони ставлять йому в коментарях в Instagram. Під час імпровізованого інтерв'ю харкі...