Секрети приготування соковитого фаршу для котлет: про це знали тільки наші бабусі

Котлети можна готувати з різного м'яса і у кожної господині є свій рецепт приготування котлет для своєї родини. Не завжди котлети у сучасних господинь виходять такими ж смачними, якими вони були у наших бабусь. Розповімо вам про деякі хитрощі приготування котлет, про які ви, можливо, самі знаєте, а якщо ні, тоді деякі нюанси буде дізнатися корисно.

Секрети приготування соковитого фаршу для котлет: про це знали тільки наші бабусі - today.ua

Фарш для котлет краще готувати самим, зі свіжого охолодженого м'яса. Найкращі кухарі світу вважають, що найсмачніші котлети виходять з фаршу трьох видів м'яса. Можете взяти в рівних пропорціях свинину, яловичину і курку, і ваші котлети вийдуть дуже смачними.

Для соковитості котлет в фарш додається розмочений у воді або в молоці і злегка віджатий білий хліб. На 500 грам фаршу досить взяти 3-4 скибочки батона.

Цибулю для котлет можна перекручувати разом з м'ясом на м'ясорубці, а можна дрібно нарізати.

Для гарної консистенції фарш для котлет потрібно "відбивати" як тісто в ємності з високими стінками. Це дуже важливий нюанс, який допоможе зберегти форму котлет при смаженні. Секрети приготування соковитого фаршу для котлет: про це знали тільки наші бабусі Щоб котлети вийшли смачнішими і ароматнішими, готовий фарш ставиться на один або дві години у холодильник. Коли будете ліпити ваші котлетки, при бажанні в серединку кожної м'ясної кульки кладіть шматочок льоду. Тоді котлети вийдуть пишними і м'якими. Панірувати котлетки можете як в борошні, так і в сухарях.

Наші бабусі смажили котлети на чавунній сковороді, тому вони і виходили такими смачними. Це ідеальний посуд для приготування котлет. Котлети традиційно обсмажуються на сильному вогні до утворення скоринки. Їх важливо часто перевертати, а готові котлети при натисканні повинні трохи сочитися.

Ось і всі нюанси, які потрібно знати для приготування смачних і соковитих котлет. Готуйте з задоволенням! Смачного!

Раніше повідомлялося, чому досвідчені кулінари не радять додавати в котлетний фарш яйце.

Кішки з блакитними очима - п'ять найкрасивіших порід
Домашні кішки бувають дуже красивими і навіть зачаровують. Експерти назвали п'ять порід кішок з яскраво-блакитними очима, зовнішність яких вражає і за...
Як приготувати смачний червоний борщ з магазинною заправкою за півгодини
Безумовно, самий смачний і корисний для здоров'я червоний борщ можна приготувати тільки з натуральних і якісних продуктів. Але що робити, якщо часу зо...
Алла Мазур назвала слово, яке її найбільше дратує після перенесеного онкозахворювання
Телеведуча Алла Мазур, яка недавно перемогла онкозахворювання, поділилася, яке слово її найбільше непокоїть і дратує післі перенесеної хвороби. Про це...
Енергоспівтовариство ЄС закликало Україну підвищити занадто занижені тарифи на електрику
В Енергетичному співтоваристві Євросоюзу заявили, що в Україні штучно занижені тарифи на електроенергію для населення. Європейські експерти закликають...
Алла Пугачова стала ведучою на виставці малюнків доньки Лізи - нове відео зоряного сімейства
Алла Пугачова і Максим Галкін побували на виставці малюнків дочки Лізи. Захід проходив в дитячій кімнаті в замку в селі Грязь. Нове домашнє відео зоря...