Today.ua

Що приготувати з кабачків: суп-пюре із чотирьох інгредієнтів за 15 хвилин

Поки не закінчився сезон кабачків, не зайвим було б вдосталь насититися цим корисним овочем. Якщо ви не знаєте, що приготувати з кабачків, оскільки овочеві оладки вже набридли, пропонуємо вам цей рецепт супу-пюре, на приготування якого піде всього 15 хвилин, а смак буде не гірше, ніж у кращому ресторані.

Кабачковий суп-пюре за 15 хвилин

Швидкий суп готується лише з чотирьох основних інгредієнтів – кабачків, цибулі, часнику та вершків. Овочевий бульйон можна замінити просто на чисту питну воду чи м'ясний бульйон.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Овочевий бульйон доводимо до кипіння і додаємо нарізані на невеликі шматочки кабачки. Варимо до готовності овочів.
  2. Дрібно нарізану цибулину та часник обсмажуємо на оливковій олії.
  3. Дрібно нарізаємо зелень.
  4. Коли зваряться кабачки, додаємо до них цибулю з часником та зелень.
  5. Занурювальним блендером перебиваємо вміст і додаємо вершки, сіль, перець та приправи.
  6. Доводимо суп ще раз до кипіння та проварюємо 5 хвилин, постійно помішуючи.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також приготувати запечену в мікрохвильовій печі картоплю з шинкою і сиром - швидкий рецепт на 15 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ