Лаваш з начинкою - ідеальний варіант сніданку, обіду та вечері як для дорослих, так і для дітей. Начинка може бути зовсім різною, але краще, якщо в ній будуть усі необхідні продукти для здоров'я організму та краси шкіри та волосся.
Важливо правильно вибрати лаваш, який розрахований на те, що його готуватимуть на грилі чи вогні. Найкраще, щоб у складі не було нічого крім води та борошна.
Що завернути в лаваш?
- За основу не рекомендується брати покупні соуси або майонез, тому що в них міститься велика кількість різних добавок та підсолоджувачів, що може спричинити подразнення в шлунку. Ідеально замінити соуси на йогурт зі спеціями або гуакамоле (перетертий авокадо зі спеціями).
- Додаємо яйце – варене або скрембл.
- Білок - консервований тунець, біла нежирна риба, квасоля чи м'ясо курки
- Улюблена зелень – кінза, петрушка, базилік
- Овочі – корейська морква, помідори, огірки, кукурудза.
- Можна покласти сир.
Додавши всі інгредієнти на лист лаваша, загинаємо найдовші краї та скручуємо рол по всій довжині. Обсмажуємо на сухій сковороді із двох сторін, розрізаємо навпіл. Подати можна з соусом - сметаною чи йогуртом зі спеціями чи гірчицею.
Пропонуємо також спробувати приготувати мариновані помідори по-корейськи - будуть готові через добу.