Нерідко смаження риби перетворюється на справжнє випробування – продукт пригорає та розвалюється. Досвідчені господині розповіли, як правильно готувати рибу.
Як смажити рибу, щоб вона не розвалилася та не пригоріла?
Найчастіше риба під час смаження розвалюється через нестачу соняшникової олії. А тому його кількість має бути відповідною. Більшість переживає, що риба вбере в себе багато жиру, але є спосіб, як його кількість зменшити. Після приготування продукт потрібно перекласти на паперові рушники і промокнути, щоб забрати зайвий жир. Ну, а для тих, кому жирна їжа протипоказана, рибу краще запікати у духовці.
Щоб риба не підгоріла в процесі приготування, потрібно зробити кілька неглибоких надрізів уздовж тушки.
Популярні зараз
Зеленському сподобалася пропозиція Макрона щодо присутності іноземних військ в Україні
Українські банки планують посилити обмеження переказів з картки на картку
Держстат повідомив, хто з українців отримує найвищі зарплати
В Україні почали офіційно обговорювати реформу пенсійної системи
Щоб правильно посмажити рибу потрібно:
- додати багато рослинної олії
- добре розігріти сковорідку
- замаринувати рибу, занурити в яйце та борошно
- смажити на середньому вогні
Нагадаємо, названо найшкідливішу рибу, яку не можна купувати в супермаркетах і є.