Що зробити з рибою перед смаженням, щоб вона не розвалилася і не пригоріла

Автор: Анастасия Березовская

Нерідко смаження риби перетворюється на справжнє випробування – продукт пригорає та розвалюється. Досвідчені господині розповіли, як правильно готувати рибу.

Що зробити з рибою перед смаженням, щоб вона не розвалилася і не пригоріла - today.ua

Як смажити рибу, щоб вона не розвалилася та не пригоріла?

Найчастіше риба під час смаження розвалюється через нестачу соняшникової олії. А тому його кількість має бути відповідною. Більшість переживає, що риба вбере в себе багато жиру, але є спосіб, як його кількість зменшити. Після приготування продукт потрібно перекласти на паперові рушники і промокнути, щоб забрати зайвий жир. Ну, а для тих, кому жирна їжа протипоказана, рибу краще запікати у духовці.

Щоб риба не підгоріла в процесі приготування, потрібно зробити кілька неглибоких надрізів уздовж тушки.

Що зробити з рибою перед смаженням, щоб вона не розвалилася і не пригоріла

Популярні зараз

Зеленському сподобалася пропозиція Макрона щодо присутності іноземних військ в Україні

Українські банки планують посилити обмеження переказів з картки на картку

Держстат повідомив, хто з українців отримує найвищі зарплати

В Україні почали офіційно обговорювати реформу пенсійної системи

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Щоб правильно посмажити рибу потрібно:

  • додати багато рослинної олії
  • добре розігріти сковорідку
  • замаринувати рибу, занурити в яйце та борошно
  • смажити на середньому вогні

Нагадаємо, названо найшкідливішу рибу, яку не можна купувати в супермаркетах і є.