Швидкий штрудель зі сливами з купленого листкового тіста: рецепт за 30 хвилин

Автор: Анастасия Березовская

Штрудель - це соковитий хрусткий листковий рулет, який є традиційною випічкою у Німеччини, Австрії, Угорщини та Чехії. Процес приготування може зайняти кілька годин, але ми вирішили схитрувати, і пропонуємо спробувати даний рецепт із купленого листкового тіста.

Швидкий штрудель зі сливами з купленого листкового тіста: рецепт за 30 хвилин - today.ua

Штрудель зі сливами - рецепт

Тісто попередньо розморозити – залишивши на ніч у холодильнику.

Інгредієнти:

  • 270 г листкового тіста
  • 10 злив
  • 30 г цукру
  • 20 г кукурудзяного крохмалю
  • 0,5 ч. л. кориці
  • яйце
  • борошно

Швидкий штрудель зі сливами з купленого листкового тіста: рецепт за 30 хвилин

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Сливи вимити, видалити кісточки та нарізати на 4 частини.
  2. До слив додати крохмаль, корицю та цукор.
  3. Робочу поверхню присипати борошном, качалку обмазати борошном. Викласти на стіл тісто і також присипати борошном.
  4. Розкачати тісто прямокутний пласт товщиною 0,3 см, але так, щоб тісто не рвалося.
  5. На тісто викласти начинку тонким шаром та загорнути рулет.
  6. Збити яйце і змастити зверху штрудель.
  7. Деко застелити пергаментом і викласти зверху рулет.
  8. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30 хвилин, доки не підрум'яниться верх.
  9. Готовий штрудель трохи остудити та присипати цукровою пудрою.

Готово.

Пропонуємо вам також приготувати тушковану капусту за секретним рецептом шеф-кухарів – на смак буде не гірше, ніж у ресторані.

Головне