Today.ua

Швидкий штрудель зі сливами з купленого листкового тіста: рецепт за 30 хвилин

Штрудель - це соковитий хрусткий листковий рулет, який є традиційною випічкою у Німеччини, Австрії, Угорщини та Чехії. Процес приготування може зайняти кілька годин, але ми вирішили схитрувати, і пропонуємо спробувати даний рецепт із купленого листкового тіста.

Штрудель зі сливами - рецепт

Тісто попередньо розморозити – залишивши на ніч у холодильнику.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Сливи вимити, видалити кісточки та нарізати на 4 частини.
  2. До слив додати крохмаль, корицю та цукор.
  3. Робочу поверхню присипати борошном, качалку обмазати борошном. Викласти на стіл тісто і також присипати борошном.
  4. Розкачати тісто прямокутний пласт товщиною 0,3 см, але так, щоб тісто не рвалося.
  5. На тісто викласти начинку тонким шаром та загорнути рулет.
  6. Збити яйце і змастити зверху штрудель.
  7. Деко застелити пергаментом і викласти зверху рулет.
  8. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30 хвилин, доки не підрум'яниться верх.
  9. Готовий штрудель трохи остудити та присипати цукровою пудрою.

Готово.

Пропонуємо вам також приготувати тушковану капусту за секретним рецептом шеф-кухарів – на смак буде не гірше, ніж у ресторані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ