Today.ua

Сирне печиво “Гусячі лапки“: як приготувати улюблені смаколики з дитинства

Хрумке печиво, що тане в роті, з сиром під назвою "Гусячі лапки" багато хто пам'ятає ще з дитинства. І побалувати себе ним можна навіть у дорослому віці. Тим більше, що такі ласощі дуже просто приготувати.

Пропонуємо рецепт смачного домашнього печива з сиром "Гусячі лапки".

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Вершкове масло або маргарин необхідно заздалегідь дістати з холодильника, щоб розм'якшити.
  2. Перекладіть у миску м'яке вершкове масло або маргарин і додайте ванільний цукор, розпушувач та сир.
  3. Ретельно перемішайте і поступово додавайте просіяне борошно.
  4. Замісіть м'яке тісто, яке не липне до рук.
  5. Стіл присипте невеликою кількістю борошна і розкатайте тісто в пласт завтовшки близько половини сантиметра.
  6. Склянкою або формою виріжте з нього невеликі кружечки.
  7. Посипте їх цукром і складіть навпіл, ще раз присипте цукром і знову складіть навпіл.
  8. Потім печиво потрібно обваляти в цукрі з двох сторін і скласти на застелене пергаментом деко.
  9. Поставте його в нагріту до 180 градусів духовку та випікайте печиво 15-20 хвилин.
  10. Остудіть і подавайте на стіл.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт смачних горішків з вареним згущеним молоком, які багато хто також пам'ятає з дитинства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ