На вугіллі можна приготувати не лише смачний шашлик та овочі, а й апетитну скумбрію. Пропонуємо рецепт запеченої у фользі риби з зеленню та лимонним соком.
Як приготувати скумбрію на мангалі?
Інгредієнти:
- Скумбрія свіжоморожена – 2 штуки
- Сіль (можна взяти морську) – на смак
- Мелений чорний перець - на смак
- Лимонний сік - 3 столові ложки
- Кріп – 1 невеликий пучок
- Петрушка – 1 невеликий пучок
- Вершкове масло – 70 грамів
- Цибуля – 1 штука
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Приготування:
- Рибу слід розморозити та протерти паперовими рушниками.
- М'яке вершкове масло потрібно змішати з лимонним соком, додати трохи солі меленого перцю.
- Сумішю, що вийшла, натріть скумбрію всередині і зовні.
- У черевце покладіть петрушку та кріп.
- Цибулю потрібно очистити і нарізати кільцями.
- Візьміть фольгу і покладіть на неї трохи цибулі, зверху покладіть рибу і викладіть на неї ще трохи цибулі.
- Щільно загорніть фольгу.
- Зробіть те саме з другою рибиною.
- Запікайте скумбрію на вугіллі. В середньому на це потрібно близько 20 хвилин.
- Коли риба буде готова, потрібно зняти фольгу, викинути цибулю та покласти скумбрію на решітку.
- Обсмажте рибу на вугіллі до апетитної золотистої скоринки і подавайте на стіл.
Смачного!
Пропонуємо також дізнатися, які два інгредієнти у маринаді можуть зіпсувати шашлик із м'яса.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal