Today.ua

Скумбрія на мангалі – смачна альтернатива шашлику: як запекти рибу у фользі

На вугіллі можна приготувати не лише смачний шашлик та овочі, а й апетитну скумбрію. Пропонуємо рецепт запеченої у фользі риби з зеленню та лимонним соком.

Як приготувати скумбрію на мангалі?

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Рибу слід розморозити та протерти паперовими рушниками.
  2. М'яке вершкове масло потрібно змішати з лимонним соком, додати трохи солі меленого перцю.
  3. Сумішю, що вийшла, натріть скумбрію всередині і зовні.
  4. У черевце покладіть петрушку та кріп.
  5. Цибулю потрібно очистити і нарізати кільцями.
  6. Візьміть фольгу і покладіть на неї трохи цибулі, зверху покладіть рибу і викладіть на неї ще трохи цибулі.
  7. Щільно загорніть фольгу.
  8. Зробіть те саме з другою рибиною.
  9. Запікайте скумбрію на вугіллі. В середньому на це потрібно близько 20 хвилин.
  10. Коли риба буде готова, потрібно зняти фольгу, викинути цибулю та покласти скумбрію на решітку.
  11. Обсмажте рибу на вугіллі до апетитної золотистої скоринки і подавайте на стіл.

Смачного!

Пропонуємо також дізнатися, які два інгредієнти у маринаді можуть зіпсувати шашлик із м'яса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ