Today.ua

Смачніше магазинного: простий рецепт ванільного торта з глазур'ю

Бажаєте приготувати легкий та смачний десерт до чаю чи кави? Пропонуємо рецепт неймовірно ніжного та ароматного ванільного торта з солодкою глазур'ю.

Цей простий у приготуванні десерт – чудове рішення для тих, хто хоче порадувати себе та близьких чимось незвичайним.

Рецепт ванільного торта з глазур'ю

Інгредієнти:

Глазур:

Приготування:

  1. Для початку слід змішати у великій мисці рослинну олію, цукор, яйця та ванільний екстракт.
  2. Збийте інгредієнти міксером до однорідності.
  3. Додайте сметану і ретельно перемішайте.
  4. В іншому посуді потрібно змішати борошно, сіль та розпушувач.
  5. Суху суміш і молоко потрібно в два заходи додати до яєчно-олійної маси та збити міксером на низькій швидкості.
  6. Вилийте тісто для бісквіту у форму, змащену олією, і випікайте близько пів години при 180 градусах.
  7. Готовність коржа можна визначити зубочисткою. Якщо вставити її в центр коржа і вона залишиться чистою, він готовий.
  8. Поки випікається бісквіт, можна зробити глазур.
  9. Вершкове масло наріжте кубиком і збивайте міксером на низькій швидкості, доки воно не стане білим.
  10. Додайте цукрову пудру, вершки та ванільний екстракт.
  11. Ретельно перемішайте міксером.
  12. Поставте на повільний вогонь і збивайте, збільшивши швидкість, 3-5 хвилин.
  13. Потім намажте глазур'ю охоловший бісквіт і через пів години подавайте його до столу.

Смачного!

А раніше ми ділилися простим рецептом медовика на сковороді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ