Today.ua

Смачніше та дешевше м'яса: печінкові оладки із секретним інгредієнтом

Субпродукти дешевші за м'ясо, а якщо їх правильно приготувати, то можуть виявитися навіть смачнішими. Спробуйте приготувати печінкові оладки із секретним інгредієнтом. У захваті будуть як діти, так і дорослі, які обов'язково попросять рецепт.

Можна використовувати як яловичу, так і свинячу або курячу печінку. Тільки у випадку зі свинею її потрібно попередньо вимочити в молоці, щоб вона не гірчила. Особливий компонент для оладок – яблуко, краще вибрати кисле. Воно додасть виробам приємного аромату та присмаку, зробить їх ніжнішими та соковитішими.

Інгредієнти

Приготування 

Печінку потрібно добре промити та видалити плівку. Це простіше зробити, якщо вона буде підмороженою. Потім подрібніть продукт у м'ясорубці – разом із цибулею та яблуком. Краще вибрати середню чи дрібну насадку.

Посоліть фарш, додайте спеції, яйце і просіяне пшеничне борошно. Повинно вийти не надто рідке та не надто густе тісто. Перемішайте його до однорідності та відставте убік.

У сковороді з антипригарним покриттям потрібно розігріти олію. Потім столовою ложкою набирайте тісто і обсмажуйте печінкові оладки. Достатньо по кілька хвилин для кожної сторони. Вогонь має бути середнім – на повільному виробі розваляться, а на сильному – пригорять. Важливий момент – не можна накривати кришкою сковороду.

Печінкові оладки можна подати зі сметаною та зеленню. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачні бананові оладки – ідеальне доповнення до кави чи чаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ