Смачніше за магазинне: рецепт домашнього морозива із двох інгредієнтів

Автор: Леся Ловіцька

Влітку морозиво традиційно стає найпопулярнішим десертом. Його легко можна приготувати в домашніх умовах – лише із двох інгредієнтів.

Смачніше за магазинне: рецепт домашнього морозива із двох інгредієнтів - today.ua

Домашнє морозиво має низку переваг перед магазинним. Серед його головних переваг – відсутність консервантів, барвників та інших шкідливих добавок. Вважає, що ласощі потрібно довго готувати самостійно, тому краще купити їх у найближчому супермаркеті. Відомий кулінар Alina FooDee спростувала цей міф.

Youtube-блогер поділилася простим та смачним рецептом морозива на своєму каналі.

Інгредієнти

  • 0,5 л вершків із жирністю 33%;
  • 300-350 мл згущеного молока – 300-350 г.

Приготування

Потрібна глибока ємність. Її потрібно охолодити, як віночок і вершки, які збиватимете. Потрібно починати з малих обертів, щоб уникнути бризок, а потім збільшити швидкість роботи міксера.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Збиті вершки потрібно з'єднати зі згущеним молоком і продовжити збивати протягом ще декількох хвилин.

За бажання можна додати трохи какао - вийде шоколадне морозиво. Якщо звичайне згущене молоко замінити вареним, можна буде поласувати крем-брюле.

А далі все залежить від фантазії господині. До морозива можна додати шоколадну крихту, горіхи, фрукти, мармелад – на ваш смак.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Щоб надати домашньому морозиві форму, можна використовувати печиво або вафельні коржі. Покладіть їх у форму, викладіть масу, а зверху прикрийте іншим коржем або шаром печива. Морозиво буде готове через 5-7 годин перебування у морозильній камері. Смачного!

Раніше було названо найшкідливіше морозиво, яке краще виключити із раціону харчування.

Головне