Котлети по-київськи береться готувати не кожна господиня, бо класичний рецепт має багато етапів підготовки. Ми ділимося найлегшим і найшвидшим з них, в якому для приготування використовується фарш.
Соковиті котлети з фаршу.
Інгредієнти:
- 200 г вершкового масла
- пучок кропу
- 1 кг фаршу
- сіль за смаком
- перець за смаком
- сухий часник за смаком
- 6 яєць
- борошно
- панірувальні сухарі
- олія для смаження
Спосіб приготування:
Популярні зараз
Як вчинять з ухилянтами від мобілізації, які не оновлять свої облікові дані: послідовність дій ТЦК
Росія обирає напрямок для нового наступу: в ISW назвали варіанти
В Україні розпочато формування жіночого військового підрозділу
- Вершкове масло розрізати на смужки по 0,5 см.
- Кріп дрібно нарізати і обваляти в ньому масло, після чого прибрати в морозилку на 30 хвилин.
- Фарш перекласти в миску, додати сіль, перець та сухий часник - добре перемішати.
- З фаршу формуємо коржики, вкладаємо олію з кропом і загортаємо котлетки.
- В одну тарілку насипаємо борошно, в другу - панірувальні сухарі. У миску розбиваємо яйця.
- Готові котлети обвалюємо спочатку в муці, потім в яйці, потім в панірувальних сухарях, знову в яйці і знову в панірувальних сухарях.
- На сковороді розігріваємо масло і обсмажуємо котлети з обох боків до золотистої скоринки.
- Перекладаємо котлети у форму для запікання та випікаємо у розігрітій до 150 градусів духовці протягом 30 хвилин.
Посмотреть эту публикацию в InstagramПідпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:Готово.
Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, що додати до тіста, щоб млинці вийшли дуже тонкими та ніжними.