Соковиті котлети по-київськи: швидкий рецепт з фаршу

Автор: Анастасия Березовская

Котлети по-київськи береться готувати не кожна господиня, бо класичний рецепт має багато етапів підготовки. Ми ділимося найлегшим і найшвидшим з них, в якому для приготування використовується фарш.

Соковиті котлети по-київськи: швидкий рецепт з фаршу - today.ua

Соковиті котлети з фаршу.

Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла
  • пучок кропу
  • 1 кг фаршу
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • сухий часник за смаком
  • 6 яєць
  • борошно
  • панірувальні сухарі
  • олія для смаження

Соковиті котлети по-київськи: швидкий рецепт з фаршу

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Частині пенсіонерів перерахують пенсію у червні: хто отримає додаткову тисячу гривень

Евакуацію з Вовчанська терміново зупинено: що відбувається в одній із найгарячіших точок війни

Киянам слід бути готовими до вимкнень електроенергії на тиждень

В Україну доставлено один із найкращих у світі комплексів ППО з Німеччини

  • Вершкове масло розрізати на смужки по 0,5 см.
  • Кріп дрібно нарізати і обваляти в ньому масло, після чого прибрати в морозилку на 30 хвилин.
  • Фарш перекласти в миску, додати сіль, перець та сухий часник - добре перемішати.
  • З фаршу формуємо коржики, вкладаємо олію з кропом і загортаємо котлетки.
  • В одну тарілку насипаємо борошно, в другу - панірувальні сухарі. У миску розбиваємо яйця.
  • Готові котлети обвалюємо спочатку в муці, потім в яйці, потім в панірувальних сухарях, знову в яйці і знову в панірувальних сухарях.
  • На сковороді розігріваємо масло і обсмажуємо котлети з обох боків до золотистої скоринки.
  • Перекладаємо котлети у форму для запікання та випікаємо у розігрітій до 150 градусів духовці протягом 30 хвилин.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от divchata (@devchat.a)

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готово.

Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, що додати до тіста, щоб млинці вийшли дуже тонкими та ніжними.