Today.ua

Стейки з цвітної капусти з томатним соусом та сиром: покроковий рецепт оригінальної страви

Українські господині часто готують страви з цвітної капусти для своєї родини. Але не розглядають такий варіант для святкового столу. І дуже дарма. Пропонуємо рецепт швидкого, але дуже смачного стейку з цього овочу, який не соромно подати гостям.

Рецепт стейку з цвітної капусти

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Цвітну капусту слід ретельно промити та обсушити.
  2. Потім порізати овоч на стейки завтовшки у два сантиметри.
  3. Деко потрібно застелити пергаментом і зверху викласти цвітну капусту.
  4. Посоліть і поперчіть і збризніть оливковою олією.
  5. Поставте деко у нагріту до 180 градусів духовку і запікайте стейки 15 хвилин.
  6. У цей час можна приготувати соус. Для цього томатне пюре потрібно посолити, поперчити і додати сушене орегано і трохи оливкової олії.
  7. Коли цвітна капуста стане м'якою, потрібно полити її томатним соусом і знову поставити в духовку.
  8. Запікайте ще 15 хвилин.
  9. Натріть на дрібну тертку сир і посипте готові стейки з цвітної капусти.
  10. Поставте в духовку до того моменту, коли сир повністю розплавиться.
  11. Готові стейки можна подавати на стіл.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт швидкого курячого пирога з п'яти інгредієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ