Today.ua

Стрижка-підкова: як виглядає ідеальна зачіска для власниць тонкого та ламкого волосся (фото)

Власниці тонкого волосся, як правило, намагаються підібрати стрижку, яка б додавала їх шевелюрі об'єму. Є одна хитра зачіска, про яку знають навіть не всі перукарі. Створити ілюзію більш густого і об'ємного волосся допоможе стрижка-підкова.

"Підкова" візуально прибирає зайву вагу з пасм і укладає кінчики шарами у формі півкола, що нагадує англійську букву U. Таким чином створюється додатковий об'єм і волосся візуально стає більш повітряним.

Бічні пасма проріджуються на контрасті із задніми пасмами, в яких об'єм зберігається. Завдяки U-подібному силуету ця зачіска набуває особливої витонченості та шику.

Стрижка-підкова дозволяє зберегти довжину волосся. Завдяки рівномірному об'єму та зручній формі "підкови", створити стильне укладання можна самостійно в домашніх умовах з використанням щипців або плойки дуже просто.

Ця стрижка підходить як для волосся середньої довжини, так і для волосся трохи нижче за середню довжину. Навіть якщо у вас подовжене каре, ви можете спробувати створити U-силует і надати вашому волоссю бажаного об'єму.

Ламке та тонке волосся - не привід виглядати недоглянуто і страждати. Важливо підібрати для себе потрібну стрижку, правильно її укласти, і раз на 3-4 місяці відвідувати перукаря, який буде підрівнювати форму і не давати вашій стрижці виснажуватися.

Раніше повідомлялося, як виглядає модна осіння стрижка максі-каре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ