Обід має бути ситним, щоб на вечерю не хотілося з'їсти слона. Суп по-французьки з куркою стане чудовим варіантом першої страви. Спробуйте приготувати вишукане частування за простим рецептом.
Суп по-французьки готується з наступних інгредієнтів:
- куряче філе;
- 3 л води;
- 3 картоплини;
- морквина;
- цибулина;
- 2-3 стебла селери;
- плавлений сир;
- 2 лаврові листи;
- перець горошком;
- сіль та коріандр – за смаком;
- 30 г вершкового масла;
- зелень.
Насамперед потрібно підготувати бульйон. М'ясо потрібно класти в холодну воду, а не гарячу воду, разом із лавровим листком та перцем горошком. Відварюйте куряче філе протягом 20 хвилин, поступово знімаючи піну.
Картоплю і цибулю потрібно нарізати кубиком, а моркву натерти на велику тертку. Обсмажуйте моркву з цибулею на вершковому маслі до золотистого кольору.
Тепер у бульйон слід засипати картоплю, а м'ясо – вийняти, нарізати на порційні шматки і повернути в каструлю. Туди треба висипати засмажку і перемішати.
Залиште суп на маленькому вогні, а в кінці варіння додайте в нього подрібнену зелень і нарізану селеру. Суп по-французьки буде ще смачнішим із сухариками. Смачного!
Нагадаємо, як швидко приготувати яскравий та смачний кабачковий суп.