Today.ua

Суп з галушками: як приготувати апетитну страву на обід

Наваристий суп з галушками - відмінний варіант для сімейного обіду. Готується він дуже просто і не забирає багато часу.

Апетитний суп з галушками виходить дуже ситним і сподобається як дорослим, так і дітям. А ми розкажемо, як його приготувати.

Рецепт супу з галушками

Інгредієнти:

Для галушок

Приготування:

  1. Покладіть куряче філе та гомілки в каструлю, залийте холодною питною водою, поставте на вогонь і закип'ятіть.
  2. Зробіть невеликий вогонь, додайте в каструлю одну очищену цибулину і варіть бульйон до готовності м'яса. Після чого цибулю, філе та гомілки слід дістати з супу.
  3. Картоплю потрібно очистити, порізати і додати в киплячий бульйон, посоливши його.
  4. Цибулину, що залишилася, слід очистити, дрібно нарізати і обсмажити на рослинній олії.
  5. Моркву також потрібно очистити, натерти на тертці та обсмажити з цибулею до готовності.
  6. Тепер можна робити галушки. Для цього потрібно розбити яйце в невелику миску, додати борошно, сіль, соду, молоко чи воду.
  7. Замісіть густе тісто і відщипуючи від нього невеликі шматочки, додайте їх у суп.
  8. Після цього додайте в нього засмажку і варіть 10 хвилин.
  9. Наприкінці насипте мелений перець та подрібнену зелень.
  10. Дайте настоятися супу 10 хвилин і подавайте його до столу.

Смачного!

А раніше ми ділилися рецептом іншої української страви – дерунів по-гуцульськи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ