Тонкі млинці із зеленню: простий рецепт страви із особливим смаком

Автор: Анастасия Березовская

Млинці можуть бути не тільки солодкі або з начинкою, але ще й із зеленню. Ця страва відмінно підійде на кожен день і точно нікого не залишить байдужим.

Тонкі млинці із зеленню: простий рецепт страви із особливим смаком - today.ua

Українська фуд-блогерша під ніком gordynovskaya поділилася рецептом ароматних солоних млинців із зеленню, які можна подавати зі сметаною та перцем.

Тонкі млинці із зеленню - рецепт

Інгредієнти (на 13 млинців):

  • 450 мл молока
  • 300 окропу
  • 250 г борошна
  • 2 ст. л. олії
  • 3 яйця
  • 1 ч. л. цукру
  • дрібка солі
  • кріп
  • зелена цибуля

Тонкі млинці із зеленню: простий рецепт страви із особливим смаком

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Спосіб приготування:

  1. Наливаємо в ємність молоко, додаємо борошно і добре перемішуємо, щоб не було грудок.
  2. Вливаємо воду та олію.
  3. Розбиваємо яйця, додаємо цукор, сіль і добре перемішуємо. Додаємо до молочної суміші.
  4. Дрібно нарізаємо зелень і додаємо в тісто.
  5. Випікаємо млинці на добре розігрітій сковороді по 3 хвилини з одного боку та секунд 15 з іншого. Перед тим як виливати тісто на сковороду, тісто потрібно перемішати, тому що спливає зелень.
  6. Подавати можна зі сметаною або сметаною з часником.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Яна Рецепти ?? (@gordynovskaya)

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Готово.

Нагадаємо, мангальщики поділилися рецептом дивовижно ніжного шашлику з курки - готується лише 30 хвилин.

Головне