Today.ua

Трендові джинси весни 2024 року: які моделі та кольори будуть актуальними

Джинси – це універсальний предмет одягу, який є в гардеробі багатьох людей, незалежно від віку. Але при виборі такої речі важливо враховувати модні тенденції. Пропонуємо дізнатися про те, які кольори та моделі штанів з деніму будуть актуальними навесні 2024 року.

Темно-сині джинси

Джинси такого кольору легко поєднувати з різними відтінками одягу та створювати стильні образи для будь-якого випадку. Стилісти кажуть, що темно-сині штани з деніму, особливо прямого крою або з широкими штанинами, можна використовувати для ділового стилю чи навіть офіційних заходів. Звичайно ж, вони стануть чудовим доповненням і повсякденного образу.

Світло-блакитні джинси

Це класичний колір джинсів, який ніколи не виходить із моди, тому і навесні 2024 року вони також будуть актуальними. Вони надають образу більш свіжий і стильний вигляд, а також чудово виглядають як з яскравими, так і більш спокійними відтінками різних кольорів. Взуття під світло-блакитні джинси теж досить просто підібрати це можуть бути як кросівки, так і човники на підборах.

Чорні джинси

Особливо актуальними будуть вінтажні моделі чорного кольору – із завищеною талією та прямими або трохи звуженими донизу штанинами. Вони допоможуть створити модний образ, доповнивши джинси будь-яким верхом та взуттям.

Прямі джинси

Стиль "straight leg jeans", який був трендом у 90-х, останнім часом користується все більшою популярністю. І це не дивно, тому що такі джинси можна поєднувати з різними верхами та взуттям. Вони нададуть образу стильного і класичного вигляду. Крім того, така модель джинсів візуально робить жінок стрункішими, особливо якщо вибрати модель з високою посадкою.

Мішкуваті джинси

Ця модель користувалася популярністю на початку 2000-х. Зараз вона знову повернулася в тренди завдяки відомим дизайнерам, які стали демонструвати таку форму джинсів у своїх нових колекціях. Щоб створити цікавий образ із мішкуватими брюками з деніму, можна використовувати речі різних стилів.

Пропонуємо також кілька ідей стильних поєднань джинсової куртки з іншими речами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ