Today.ua

Трендові стрижки на довге волосся, які підходять всім і надають об'єм: фото

Гарне та здорове довге волосся – це мрія багатьох жінок на планеті. І тим, кому пощастило відростити локони, пропонуємо дізнатися, які зачіски стали трендовими у 2024 році.

У 2024 році в моді легкі, багатошарові зачіски, які натхненні епохою 80-х років 20-го століття. Вони підходять жінкам з різною формою обличчя і типом волосся, надають локонам об'єм і не потребують складного укладання, щоб виглядати добре.

Каскад

Каскад на довге волосся виглядає приголомшливо за рахунок багатошаровості. Плавний перехід від більш коротких пасм на верхній частині голови до довгих внизу дозволяє візуально зробити волосся густішим і об'ємнішим, чого часто не вистачає довгим локонам. Щоб укласти таку стрижку, потрібно просто використовувати великий круглий гребінець під час сушіння феном і підіймати волосся біля коріння.

Лисяча стрижка

Ця стрижка формою нагадує лисячий хвіст і латинську літеру V. Її особливість у тому, що волосся підстригається назад від обличчя з плавним подовженням. Стрижка підходить власницям будь-якого типу волосся та різної форми обличчя. Вона дозволяє робити різні укладання, але навіть простий "хвіст" виглядатиме цікаво.

Метелик

Ця багатошарова стрижка вже довго залишається у списках трендів. Її особливість полягає в тому, що верхнє і бічне волосся підстригається з плавним переходом від коротких до довгих. При укладанні вони створюють красиві хвилі у обличчя, що нагадують крила метелика. Така зачіска виглядає об'ємно та вишукано навіть без довгого стояння біля дзеркала із засобами укладання.

Прямий зріз

Це класичний варіант стрижки, який ніколи не виходить із моди. Довге волосся з рівним зрізом виглядає об'ємніше і здоровіше. Таку стрижку можуть дозволити собі жінки з різною формою обличчя і типом волосся. До того ж вона легка у догляді, тому що рівно обрізане волосся можна легко укласти в зачіски різних стилів.

Пропонуємо також модні стрижки на волосся середньої довжини, які також будуть актуальними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ