Кожна господиня має свій рецепт тушкованої капусти, якою вона балує сім'ю та друзів. А для тих, хто вирішив здивувати близьких оригінальною версією цієї популярної страви, пропонуємо спосіб приготування з медом та гірчицею.
Рецепт тушкованої капусти з медом та гірчицею
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 300 грамів
- Квашена капуста – 300 грамів
- Цибуля – 1 штука
- Солодкий перець – 1 штука
- Гірчиця – 1 столова ложка
- Мед – 1 столова ложка
- Морква – 1 штука
- Сіль та перець – на смак
- Рослинна олія – 2 столові ложки
Приготування:
- Почати потрібно з підготовки овочів. Капусту потрібно нашаткувати, моркву, цибулю та солодкий перець – очистити та подрібнити.
- Візьміть велику сковороду, поставте її на вогонь і налийте олію.
- Коли вона нагріється, обсмажте цибулю до прозорості.
- Додайте моркву та обсмажуйте 5 хвилин.
- Потім додайте солодкий перець і обсмажуйте ще 5 хвилин.
- Далі до сковороди слід покласти свіжу і квашену капусту і протушкувати 5 хвилин.
- У невеликій мисочці змішайте рідкий мед і гірчицю, а потім полийте соусом, що вийшов, овочі в сковороді.
- Посоліть і поперчіть, перемішайте і тушкуйте під кришкою на слабкому вогні протягом пів години.
- Смачна тушкована капуста з медом та гірчицею готова.
Смачного!
Пропонуємо також дізнатися, який секретний інгредієнт може покращити смак традиційної тушкованої капусти.