Якщо ви з дитинства любите молочні супи та крем-супи, тоді пропонуємо вам урізноманітнити свій раціон ще одним смачним супчиком. Готується страва швидко. Всі інгредієнти збиваються блендером, а у доповнення до супу подаються сухарики, які можна приготувати самому.
Вершковий суп з грибами та сухариками
Інгредієнти:
- печериці – 10 шт.;
- картопля – 5 шт.;
- цибуля, морква – по 1 шт.;
- вершки 20% - 200 мл.
- сіль перець;
- рослинна олія.
Для сухариків:
- хліб білий;
- сіль, сухі трави;
- вершкове масло.
Цибулю і моркву дрібно наріжте і протушкуйте на олії. Додайте в каструлю нарізану картоплю. Залийте зверху 1,3 л води. Сіль та спеції додавайте до смаку.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Після закипання варіть овочі 15 хвилин, поки картопля не буде готова.
Печериці дрібно наріжте і смажте до повного випаровування рідини.
Овочі помістіть у чашу для блендера і добре збийте. Додайте гриби та влийте вершки. Консистенція страви має бути як тісто на оладки.
Приготуємо швидко сухарики. Наріжте хліб на кубики, посоліть, додайте сухі трави і підсушіть в духовці 20 хвилин при невеликій температурі.
Подавайте вершковий суп із сухариками та зверху посипаною зеленню.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати сезонний крем-суп із кабачків на обід.